Us presentem l’equip LECXIT de l’institut!

dav

dav

L’Ismael, l’Anaïs, el Ricard, l’Alina, la Rosario, la Patrícia, la Mireia, l’Ariadna, la Paula, i la Carolina són els 10 joves que formen el grup de voluntaris per dur a terme el programa LECXIT d’enguany.

El LECXIT (lectura per l’èxit) és un projecte de lectura per a l’èxit educatiu entre voluntaris que fan de mentors d’alumnat de primària, en el nostre cas de les  escoles adscrites a l’institut: Roc Alabern, Vallès i Ponent. És un 1X1, mentor que anima a llegir, fillol que llegeix. Una hora a la setmana, fora d’horari escolar, es trobaran a la BD4 i llegiran, faran animació lectora, parlaran, cercaran llibres i tot un munt d’activitats lúdiques entorn el món lector.

Aquest grup de 10 joves es formarà per poder fer el millor possible aquesta tasca, juntament amb tota la resta de voluntaris de Terrassa.

Estem molt orgullosos de la seva implicació altruïsta, de la seva solidaritat, del seu compromís amb els menuts del districte. De ben segur que, en acabar el curs, estaran tan satisfets i contents com ho van ser la colla LECXIT del curs passat.

lecxit

One Response to Us presentem l’equip LECXIT de l’institut!

  1. Marisa Calleja ha dit:

    Hola, quisiera felicitar a l@s chic@s que, desinteresadamente , se han prestado voluntari@s para hacer pasar un ratito ameno a l@s peques de nuestro distrito. Valorar el hecho de que dediquen parte de su tiempo. Da gusto contar con una juventud así.
    Graciasss.
    Marisa.

Deixa un comentari