III Cicle de Trobades amb famílies: 1a Xerrada-Taller del curs

deures3El nostre institut, en col·laboració amb l’AMPA,  té un espai de trobada amb famílies on es tracten temes d’educació relacionats amb el dia a dia dels nostres  fills i filles.  Aquest serà el 3r curs que fem aquest cicle de trobades i de cada tema en parlem en una Xerrada-Taller. Tenim la immensa sort de comptar amb el Feliciano García, professor del centre,  que ens les guia, modera i ens mena a la reflexió.

El  primer tema que compartirem aquest curs, tot prenent un cafè o un te, és

~L’ACOMPANYAMENT EN L’APRENENTATGE DELS NOSTRES FILLS I FILLES~

dimecres, 9 de novembre de 2016, a les 6 de la tarda,  a la biblioteca de l’institut

El procés d’aprenentatge dels joves a l’institut és un camí que requereix hàbits, constància, autoconfiança i autogestió de les emocions.

Quin ha de ser el nostre paper com a pares i educadors?  Quines són les pautes i els recursos que ajuden a que els adolescents  puguin enfrontar-lo amb unes certes garanties “d’èxit”?

junts-x-educacio-logoAprofitem per comentar-vos que iniciem la col·laboració amb l’Escola de Pares que s’organitzarà de manera conjunta entre Serveis Socials i Pla de Barris.

I per acabar, dir-vos que aquest nou icle de robades amb famílies respon a les aportacions i valoracions que vau fer els assistents a finals de curs. Desitgem que sigui del vostre grat i li doneu suport. US HI ESPEREM!

One Response to III Cicle de Trobades amb famílies: 1a Xerrada-Taller del curs

  1. Miguel ha dit:

    Lamentablemente no pude asistir, pero la proxima no me la pierdo. Y si Feliciano ejerce de moderador menos todavia, gran profesional y mejor persona.
    Miguel Fdez. Solis

Deixa un comentari