Bon dia, bona setmana, bona lectura… en el dia de la música!

llapismusucaCada 22 de novembre es commemora a tot el món el Dia de la Música. S’escau amb el dia de la seva patrona,  Santa Cecília, la seva patrona, que morí aquest dia l’any 180.  Des de l’àmbit Artístic fareu festa grossa des de Música, amb propostes boniques i engrescadores. Nosaltres ens hi sumem:

  • Us deixem aquest enllaç Música de poetes,  hi trobareu poemes musicats. Escolliu per intèrprets, textos o autors. Algun us agradarà, segur.
  • Us pengem dues cançons ens agraden pel què diuen, com ho diuen i com sonen: les Previsions d’acostament del grup Blaumut i el rap de Nach, que descriu el que és per a ell la música: El idioma de los dioses.

I per acabar, la nostra dedicatòria:

partitura

beethoven-frase

Deixa un comentari