Bon dia, bona setmana, bona lectura… amb Anaïs Nin!

0000023786

[…] La ciutat dormia sobre el costat dret i tenia malsons violents. De les xemeneies en sortien breus ràfegues de roncs. Els peus li sortien a fora perquè els núvols no la tapaven del tot. Tenien un forat, i tot de plomes blanques queien per allà. La ciutat s’havia descordat els ponts com si fossin botons per estar més còmoda. Allà  on hi havia algun fanal, la ciutat es gratava fins que l’apagava […]

NIN, Anaïs. Dins d’una campana de vidre
Traducció de Ferran Ràfols-Gesa
labreuedicions

Nota: Amb motiu de la Festa de Sant Jordi de 2012, l’Associació Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme de Terrassa va editar una sèrie de punts de llibre amb xemeneies representatives de la nostra ciutat. Les fotografies són de Rafel Aròztegui. Les reconeixes?

Deixa un comentari