Treballem per projectes!

Des d’avui, divendres 16 fins el dimecres 21 de desembre l’horari de l’ESO canvia. Comencen a les 8:30h i acaben a les 13:30h. Per què?

Com ja sabeu, abans no s’acabi cada trimestre, capgirem l’institut: arriba l’hora que tots els nivells alhora facin recerca entorn un tema. El del primer trimestre, de 1r a 3r d’ESO, està relacionat amb una lectura que han treballat des de l’àmbit lingüístic. Els de 4t d’ESO el dediquen al seu projecte de recerca de final d’etapa. A Batxillerat, els de 1r inicïen el Treball de Recerca que acabaran a 2n.

El dimecres 22 de desembre,  de les 11:30h fins les 13:30h i de les 15:30 a les 17:30h US ESPEREM A L’INSTITUT: ELS VOSTRES FILLS I FILLES US EXPLICARAN I MOSTRARAN ELS PRODUCTES FINALS DEL TREBALL D’AQUESTS DIES.

 Mentre no arribi aquest dia, us emplacem a seguir-nos a través del twitter de l’institut @aimerigues o des de qualsevol dels altres comptes generats des dels diferents àmbits o personals del professorat.

Deixa un comentari