Bon dia, bona setmana, bona lectura… amb André Kertész!

Avui us presentem un tastet d’un llibre … diferent! Mostra que l’amor per la lectura no té edat. André Kertész (1894-1985), reconegut fotògraf hongarès, va fer fotografies de persones llegint en diferents països des del 1915 fins el 1970. Ara podem veure 66 d’aquestes imatges en blanc i negre recollides a Leer, de l’editorial Periférica. Malgrat va editar-se al 1981, és la primera vegada que es publica a l’estat espanyol i en format reduït.

Venècia, Itàlia. 21/9/63  —  L’Havre, França. Setembre del 48

París, Barri Llatí. 1926  —  Hospici de Baune, França. 1929

Nova York. 23 d’abril de 1969

Desitgem que l’ànima que traspuen aquestes fotografies sigui encomanadissa i us animeu a fer-ne de similars. Res més ens faria feliç que rebre-les. Fins aviat, doncs, lectors aimerics!

Deixa un comentari