Bon dia, bona setmana, bona lectura!… amb els “booktubers” (1)

A l’entrada de la setmana passada, us proposàvem uns reptes lectors pel nou any que comença. Avui us en proposem un altre: Ser booktuber! Segur que la majoria de vosaltres ja sabeu de què es tracta i, fins i tot, potser sou seguidors d’alguns d’aquests joves apassionats per la lectura que recomanen llibres des dels seus propis canals de YouTube.

Així, doncs, aquesta entrada lectora  tractarà d’això. I també us servirà per tenir un model de com parlar, tractar, presentar de manera argumentada un llibre quan ho vulgueu fer a les tertúlies literàries que organitzem mensualment. Que encara no us fa massa “tilin” llegir? Doncs prepareu-vos per l’engrescament!!

Però anem a pams. Primer: Què són els “booktubers”? Mireu-ho.

Segon: Per què els apassiona llegir? Què els motiva a “escampar” les lectures que llegeixen? Escolta l’entusiasme encomanadís de la Marta Botet Borràs, que porta un bloc des del 2011. Té una munió de seguidors i participa en programes de ràdio, presentacions en llibreries…
http://recomanacionsdellibres.blogspot.com.es/

I tercer. Per saber com acaba aquesta entrada,  haureu d’esperar la setmana que ve 😉

Deixa un comentari