Bon dia, bona setmana, bona lectura…amb Poesia Dibuixada!

Arreu del món  i aprop nostre passen situacions que ens conmouen, que no ens deixen indiferents. El que estan vivint actualment  els milers de refugiats que cerquen una vida més digna lluny dels seus països d’on n’han de fugir per sobreviure és una d’aquestes: ultrapassa la violació dels drets humans, inherents, inqüestionables a tota persona.

Què seria de nosaltres si no haguéssim nascut on ho hem fet? Quina hagués estat la nostra vida, la nostra llengua, la nostra sort?

Reflexionem-hi a través del poema Podries de la poetessa, lexicògrafa i bibliotecària Joana Raspall, de qui vam celebrar el 2013 el seu Any literari a l’institut. La magnífica presentació ens la regala Poesia dibuixada, el projecte literari impulsat per LletrA, de la Universitat Oberta de Catalunya, i Catorze. La veu és de l’actriu Sílvia Bel. El traç, de la il·lustradora Marta Bellvehí.

Deixa un comentari