Bon dia, bona setmana, bona lectura amb… el gènere de terror!

Sí sí, és aquest tipus de lectura que, alterant els elements de la realitat i amb grans dosis de suspens, provoca en nosaltres emocions de desconfiança, temor, por, pànic! Els temes i personatges pertanyen al món paranormal. L’ambientació dels escenaris marginals o fronterers  preparen el protagonista i el lector per aquesta trobada. Les sensacions que ens provoquen tenen connexió directe amb les neurones i les notem a la boca de l’estómac, a la pell

Doncs això és el volem, amb el suport de la Bd4…

De 2n fins a 4t d’ESO podreu gaudir de llibres en préstec sobre aquesta temàtica.  Còmics, llibres il·lustrats, novel·les… us esperen! Passarem a presentar-vos-els: ja els tenim a punt!

Feu cas d’un dels mestres de l’horror…

Deixa un comentari