Bon dia, bona setmana, bona lectura amb… les Barretades!

27 de febrer de 2017

Dilluns

 (Esbossos 12)

Si avui és dilluns, això és la vida. El món gira i sempre torna al punt d’inici. El verd vellutat de les roselles aviat florirà en els marges, cristalls ardents espurnejaran darrere les muntanyes i Ulisses iniciarà un nou viatge només pel gust de viatjar. Somnis endiumenjats bussegen en els ulls de la gent que passa. El futur s’atansa a velocitat de creuer, però l’hivern alimenta encara els jardins de febrer, empiocats sota un mantell de fulles seques. Una espurna de desordre infla els esperits, un polsim d’oblit esborra les petjades, la follia vacil·la per uns instants. Si això és la vida, avui és dilluns.

Quim Curbet (Girona, 1959). Editor, escriptor i fotògraf.  «Barretades» és la seva columna d’opinió al Diari de Girona. Aquesta és la segona entrada de lectura que li publiquem. Li agraïm que diàriament pensi en nosaltres i ens faci arribar els seus escrits a través del seu compte de twitter @quimcurbet

Deixa un comentari