‘Fotofilosofia’ 2017

Aquest mes de novembre des de l’àmbit de Soci-èTic i més especialment de les assignatures de Filosofia, hem participat a la ‘Mostra de Fotofilosofia’ d’enguany.

Aquesta participació consisteix a crear dos blogs amb les fotografies que cada alumne ha fet. Aquestes han d’anar acompanyades d’una pregunta de caràcter filosòfic. Els grups que hi participen són els de 1r i 2n de batxillerat i també els alumnes de 4rt d’ESO de l’optativa de Filosofia.

Els blogs resultants són aquests:

Les ‘fotofilosofies’ seleccionades per participar en la Mostra en respresentació de l’Institut Les Aimerigues són les fetes pels alumnes següents:

  • Batxillerat – Yamila Guzmán Gaona, Paula del Àguila Tapia, Paula García Vizcaíno
  • 4t ESO – Ariadna Del Río Guzmán

El dia 15 de novembre, dimecres, a les 17 hores a l’Aula Magna Facultat de Filosofia UB es farà un acte solemne final de la Mostra de Fotofilosofia i celebració del Dia Mundial de la Filosofia. Hi són convidats els i les alumnes premiats de cada centre i les famílies i amics i se’ls lliuren els guardons. Tres alumnes defensaran la seva ‘fotofilosofia’ i un especialista comentarà una selecció de les premiades.

Deixa un comentari