Servei aula d’estudi

Us recordem que tots els dimarts i dijous , de 15:30 a 17:30, la biblioteca del centre està oberta per a l’alumnat de 3r, 4t i Batxillerat. Es tracta de posar al servei de tot l’alumnat un espai de trobada, d’estudi i de treball (no es tracta de reforç escolar). Hi ha la possibilitat d’apuntar-se com a usuari habitual (els dos dies o només un) i també assistir-hi de forma puntual.

En principi no era un servei obert a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO però, com que l’ús fins ara ha estat molt escàs, si hi ha famílies d’aquests nivells interessades en fer-ne ús us hauríeu de posar en contacte amb els/les tutor/es per mostrar aquest interès.

La despesa que suposa aquesta obertura corre a càrrec de l’AMPA del nostre centre per la qual cosa es tracta d’un servei (que inclou l’ús dels ordinadors i accés a internet) absolutament gratuït.

Deixa un comentari