Acabem projectes i trimestre!

Com sabeu, acabem cada trimestre amb un projecte. Aquests projectes busquen l’objectiu principal de modificar les dinàmiques de treball d’aula més habituals, que tot i ser diverses, es veuen sempre condicionades pel grup, l’espai, l’horari i el currículum.

Durant el projecte es tracta de donar una oportunitat a planificar de manera extensiva (durant un període perllongat de tres dies) activitats que potenciïn les habilitats de treball en col·laboració, d’organització, d’autoexigència, de recerca, de creativitat, …. Aquest trimestre el fil conductor de tota l’activitat ha estat la lectura obligatòria de l’àmbit lingüístic.

Les imatges no fan mai honor a la feina feta (tant la de preparació -que n’hi ha molta- com la de realització) però sí que us poden donar una idea de com de diferent és el treball aquests dies.

Durant aquestes festes us compartirem l’àbum de fotografies complet. Estigueu atents i atentes!

Deixa un comentari