Convocatòria de vaga per dijous 10 de maig

Us informem que el proper dijous dia 10 de maig hi ha una nova convocatòria de vaga feta per algunes organitzacions sindicals d’estudiants que, al nostre centre i tal i com està recollit a les NOFC, pot ser seguida per l’alumnat de 3r, 4t i batxillerat.

Com podeu veure, el motiu d’aquesta convocatòria és l’enorme enuig que ha produït la sentència coneguda com ‘de la manada’. La injustícia i la situació d’absoluta indefensió en que les dones queden com a conseqüència d’aquesta sentència justificaria la indignació i aquesta o qualsevol altra mobilització de protesta que es dugui a terme.

De totes formes, per tal de difondre al màxim el coneixement i la reflexió al voltant d’aquest fet l’equip directiu ha fet la proposta alternativa (a la vaga) de dur a terme al centre una activitat de conscienciació el mateix dijous. Tot i això, el Sindicat d’estudiants de Les Aimerigues, després d’una discussió interna, ha decidit mantenir la convocatòria de vaga. En aquest sentit, com a centre educatiu som radicalment escrupolosos amb el dret de l’alumnat a la protesta i a la vaga, i respectem la decisió.

Aprofitem per recordar-vos que, si volem que aquesta (i qualsevol) convocatòria tingui algun efecte col·lectiu i educatiu, cal que en parleu a casa. És també tasca de les famílies la reflexió compartida i, si ho acabeu considerant pertinent, la responsabilitat d’una participació activa i responsable.

Com en qualsevol convocatòria:

  1. l’activitat al centre es durà a terme respectant l’horari marc de tot l’alumnat del centre: de 8:00 a 14:30.
  2. l’alumnat que s’hi ha adherit lliurement ha de portar un justificant de la falta d’assistència signada per les famílies (excepte en el cas de l’alumnat major d’edat).

Moltes gràcies.

Deixa un comentari