Bon dia, bona setmana, bona lectura… amb el Jordi, la Marta i la Vera de 3rA!

Des d’aquesta entrada lectora, res ens fa més il·lusió que donar veu i sortida a les produccions pròpiament aimerigues, i més quan són fruit immediat d’una proposta que “vam llençar al vent” la setmana passada. Plus extra perquè hi han dedicat una feinada a editar-la en vídeo. Resultat: una preciositat!! Felicitem i aplaudim als autors!! I que serveixi a la resta per encoratjar-vos a seguir aquest camí.

I sí, Vera, Marta i Jordi… ¡el amor es chulo! I vosaltres ens heu enamorat!

Per si voleu conèixer més sobre l’autora d’aquest poema, l’Ane Santiago, i la seva producció, us facilitem l’enllaç al seu blog personal. Aquesta jove nascuda a Ermua, al País Basc, va començar a publicar-lo als 16 anys. Cliqueu la fotografia d’aquesta pàgina del seu llibre Cartas a ninguna parte per accedir-hi. Us el recomanem, tant pel seu contingut, que trobareu proper, com per la contundència rítmica de la seva estructura. Les il·lustracions de l’Elena Pancorbo li donen absolutament suport.

Deixa un comentari