Bon dia, bones vacances i bona lectura… d’estiu!!

Estimats vosaltres,

Sembla impossible que ja estiguem a cinc dies d’iniciar les vacances… però tot arriba! Avui és l’últim dilluns d’aquest curs 17-18, per tant, teniu al davant la seva última entrada lectora de les 33 que hem publicat al llarg d’aquests mesos.

Dir-vos que és un plaer compartir aquesta pàgina setmanal amb vosaltres, sigueu lectors ocasionals, interessats o sistemàtics: sou qui li doneu la veritable dimensió. Seguiu la vostra pròpia línea lectora:  exploreu portades, autors, il·lustracions,  opinions, ambients, personatges, gèneres, temàtiques.. i escolliu aquell llibre que més us atragui per anar-la continuant. I un llibre porta a un altre. Hi ha tant per escollir!

Si no sabeu per on començar o com continuar, us recomanem aquesta pàgina de la imatge: hi trobareu opinions d’altres joves i recomanacions segons el vostre nivell lector. També hi podreu dir la vostra. A la biblioteca del nostre districte o la d’on us trobeu estaran encantats de poder-vos assessorar i trobar el que desitgeu.

Ens retrobem el setembre, un setembre ple de novetats al nostre institut!

Feliç estiu i felices lectures!

Deixa un comentari