Final de curs … Nelken Line


El dia 22 de juny vàrem fer una festa de final de curs molt particular. Des l’àmbit artístic del centre es va fer la proposta d’organitzar una dansa de comiat de l’edifici vell i de benvinguda al nou. La dansa és creació d’una ballarina i coreògrafa alemana anomenada Pina Bausch que representa el pas del temps.

L’AMPA, just al final del recorregut, va oferir-nos a tots un esmorzar de coca i begudes. Gràcies pel vostre temps i per la vostra generositat.

Gràcies a tots els nois i noies participants, alumnes i exalumnes, professorat, i gent del carrer. Vosaltres, sense mandra, sense vergonya i amb l’esperit obert i constructiu de qui no només mira (o dorm) sinó que actúa ho vàreu fer possible. Gràcies!

Va ser molt emocionant … aquí teniu un amplíssim reportatge fotogràfic i ben aviat posarem l’enllaç al video que penjarem al web de la fundació Pina Bausch.

Deixa un comentari