…ens posem en marxa després del l’estiu!

D’entrada desitgem que tothom hàgiu tingut un bon període estival.

Nosaltres ja fa dies que estem fent feines de trasllat i treballant per tenir el nou curs a punt, però a les obres del nou institut encara els falta una mica per estar al 100%. A mesura que tenim espais, els anem netejant, ocupant i endreçant per, per molta voluntat i empeny que hi posem, no podem anar tan de pressa com ens agradaria. De tota manera l’edifici és un extraordinari espai per l’aprenentatge i la convivència. Esperem estar tots a l’alçada d’aquesta oportunitat!

Tot i així, i després de planificar-ho per tal de fer compatibles l’entrada de l’alumnat a l’edifici i els treballs des operaris que estan acabant l’obra, ELS DIES 4 I 5 DE SETEMBRE ES FARAN LES PROVES EXTRAORDINÀRIES tal com havíem programat el mes de juny, en els horaris següents:

Dimarts dia 4 de setembre:Dimecres dia 5 de setembre:

Recordeu que és imprescindible portar les activitats de recuperació proposades i penjades al Moodle del centre.

També us volem avisar que molt probablement el LLIURAMENT DELS LLIBRES DEL MATERIAL I DELS LLIBRES TEXT s’haurà d’endarrerir perquè no disposem dels espais de la planta baixa en condicions adequades per al transit i la feina de tantes persones. Us anirem informant …

One Response to …ens posem en marxa després del l’estiu!

  1. […] i com us informàvem fa uns dies en aquesta entrada de la web el lliurament de llibres de text i material que estava prevista per als dies 6 i 7 de setembre ha […]

Deixa un comentari