Bon dia, bona setmana, bona lectura… amb recomanacions vostres!

Ens han arribat tres recomanacions de temàtiques i estils ben diferents en llengua castellana per a la vostra tardor lectora. N’esperem moltes més!

Mario Bayo: STILTON, Geronimo. El maratón más loco. Ed. Planeta. “El que més m’ha agradat és quan el Geronimo es llança d’un pont per salvar un noi d’un mal pas. Del llibre, no canviaria res. El recomano als lectors fins els 12 anys que els agradin les aventures.” (Saps que Geronimo i Tea Stilton són els pseudònims de l’escriptora italiana Elisabetta Dami, especialitzada en literatura infantil?)

Izan Expósito: PÉREZ RUEDA, Pablo (Blon). Eternamente. Verso&Cuento. “Es un libro que básicamente trata de poesía, donde el freestyler Pablo Pérez Rueda calca sus pensamientos de cada batalla de freestyle y experiencia vivida a lo largo de su trayectoria. Cada página trata un tema/poema diferente. Personalmente me ha gustado mucho. Absolutamente recomendable ya que te hace pensar mucho las cosas.” (Saps que el nom de Blon li ve perquè a l’escola li deien Pa-blón? Aquest és el seu primer llibre. Des del 2008 batalla en les places com a raper i es considerat un dels molt bons.)

Ainara Gómez: HOMERO. La Ilíada. “Este poeta de la antigua Grecia narra la lucha de Aquiles, para mí el protagonista del libro, durante la guerra de Grecia y Troya. Considero innecesario que den tantos datos sobre los personajes secundarios, pero la pelea -personal- entre Héctor y Aquiles es sensacional. Lo recomendaría a lectores con mucha paciencia y que valoren de verdad una buena lectura.” (Saps que aquesta obra fa quasi 3.000 anys que va ser escrita, que es diu que no la va escriure ell i que originàriament està escrita en hexàmetres per a ser recitada oralment per rapsodes? Podeu trobar adaptacions per a totes les edats!) 

Aquestes són les portades alternatives que ells han creat per les seves recomanacions.

Per acabar,  un tastet de la poesia de Pablo Pérez Rueda (Blon)…

Des del Bon… Eternamente agraïda per les vostres aportacions lectores!

Deixa un comentari