Bon dia, bona setmana i bona lectura… a la nostra biblioteca!

Comencem aquest segon trimestre amb 3 notícies que ens fa molta il·lusió explicar-vos.

La primera és l’adquisició de molts volums nous gràcies a l’aportació del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad que ens permet ampliar l’espai de llibres que ja teníem i que tracten els estereotips de gènere, les relacions igualitàries, d’empoderament de les noies… A la fotografia teniu una mostra del què podreu llegir a partir d’ara. Hi ha temàtiques diferents i per a totes les edats. Absolutament recomanats a tothom!!!

La segona és que concloem el club de lectura sobre La filla de la tempesta, del Santi Baró a l’Arxiu Històric de Terrassa, on, a banda de parlar del llibre, el seu director ens parlarà de les riuades del 1962 documenta-nos-ho amb vídeos. Això serà aquest proper dijous 23 de gener, pels lectors de 3r, 4t i Batxillerats.

I la tercera és que iniciem un nou club de lectura, aquesta vegada adreçat a 2n d’ESO, també enmarcat dins del projecte Diàlegs en comunitat. La proposta que us fem és el llibre Duna, de la Muriel Villanueva.  Disposem de 25 exemplars (que ens ha facilitat la Bd4)  per tots aquells que hi vulgueu participar. I la cirereta del pastís és que els lectors tindreu l’oportunitat de parlar d’aquest llibre amb la seva autora el matí del dijous 13 de febrer a la Bd4

D’aquest llibre en diuen: Quan era una adolescent, em feia moltes preguntes i aquest llibre m’hauria donat moltes respostes. És un referent, una guia. Una forma d’explorar sense haver de ser alliçonat. En aquesta edat el que necessites és tenir la llibertat per descobrir.

La Duna ha de passar l’estiu amb les dues germanes a casa de l’avi, perquè la mare ha de viatjar. Com a deures, el mestre li ha demanat que faci un diari, cosa que a ella li fa molta mandra. Però a poc a poc va confessant tot el que va descobrint al seu voltant. Això l’abocarà a un procés de maduresa i aprenentatge.

Us esperem a la biblioteca per atendre les vostres peticions!

Aquest trimestre “petarem” el 30′!!

Deixa un comentari