Bon dia, bona setmana, bona lectura amb… llibres sense paraules!

A molts llibres les paraules no els calen. El que narren a través de les seves imatges es tan divers que bé es fan seva la frase “Una imatge val més que mil paraules”.

N’hi ha que narren històries reals, d’altres sense principi ni final -són circulars-; n’hi ha que demanen estar amatents perquè narren moltes històries alhora;  d’altres en que cal jugar amb la imatge per seguir el fil… o aquells en què l’art ja és el llibre sencer.

No us cregueu mai que aquests llibres només són pels menuts. Cada vegada s’editen més llibres sense mots que entusiasmen els amants de les imatges (del cinema, dels jocs, dels còmics, dels àlbums…) i, quan es coneixen, també apassionen els anomenats «molt bons lectors» –apel·latiu que reben els qui devoren novel·les de moltes pàgines.

Us en deixem amb unes quants perquè tingueu ganes de llegir-ne moltes més!

Ens envies una il·lustració de llibre que t’hagi agradat molt?

Deixa un comentari