Tancament dels centres educatius pel COVID-19

 

Seguint les intruccions del Departament d’Educació  -qui segueix les del Departament de Salut-, tots els centres educatius de Catalunya romandran tancats des de demà divendres, 13 de març fins el proper 27 de març. Per tant, si no hi ha res de nou, el dilluns 30 es reprendran les classes amb normalitat.

A partir del dilluns 16 de març, l’alumnat trobareu en el Moodle de l’institut dins l’apartat TUTORIA de cada nivell d’ESO i Batxillerat, una pàgina amb feines de cada matèria per aquests dies. L‘enllaç per accedir al Moodle es troba a la part dreta d’aquesta pàgina web. S’hi accedeix amb l’adreça personal de l’institut (@aimerigues).

Esteu al cas de les noves informacions que puguin sorgir durant aquests dies. Us informarem per iEduca, per aquesta pàgina web i les nostres xarxes socials. 

Deixa un comentari