Recursos i activitats per aquests dies

Són dies estranys, amb una situació mai viscuda per a la majoria de la població.  Però tothom estem fent un esforç de responsabilitat que és d’agrair immensament.

Nosaltres anem penjant informacions via iEduca, al Twitter i a l’Instagram que creiem que poden facilitar l’estar confinats a les llars (activitat física, propostes de dibuix, instruccions de les diferents administracions públiques sobre salut…). 

Recordem que tota la part administrativa està aturada (ajornats els calendaris de les preinscripcions, avaluacions, selectivitat…). No us amoïneu per això. Ja es tornarà a activar quan normalitzem la quotidianitat. Ara el més important és la salut.  A mesura que l’Equip Directiu rebi instruccions us les farem arribar. El nostre claustre estem en contacte i anem treballant per facilitar el retorn. No ho dubteu.

A banda de les propostes de treball per l’alumnat de cada nivell que vam publicar via web, moodle,… el Departament d’Educació ha fet una publicació especial de l’Edu365 amb activitats d’autoaprenentatge. Us les enllacem aquí. Cadascú hi trobarà aquelles que li vinguin més de gust per repassar, per avançar, per entretenir-se…

També han actualitzat el seu portal de comunicació: no tenim accés a la intranet però sí a les pestanyes de sota i actualitzen el seu Twitter

Som conscients que, malauradament, no tothom té ordinador, però la majoria disposa d’accés a la xarxa a través de telèfons mòbils  -ara no ens és possible fer-vos-ho arribar en paper-. Però que això tampoc suposi una angoixa: hi ha moltes coses per fer que no ho requereixen: llegir, escriure un diari d’aquests dies, dibuixar i pintar, fer manualitats, endreçar la casa, jugar a jocs de taula, fer exercicis que ens facin moure el cos, cuinar, inventar-se balls, cantar, cosir, fer fotografies i editar-les, fer àlbums, mirar sèries i pel·lícules, tenir cura de les plantes i animals, escoltar música, tocar un instrument (aix, amb cura, no sigui que els veïns…! ;), airegeu-vos a la finestra… És un bon moment per realitzar allò pel que no teníem mai temps.

Joves! Valoreu el paper de les vostres famílies i participeu en les tasques que us assignin; col·laboreu en organitzar activitats d’oci per a tots;  motiveu a que facin una mica d’activitat física; sigueu curosos en les rutines del menjar, higiene personal i el dormir; planifiqueu les tasques que us hem proposat des del centre; mantingueu-vos en contacte amb els vostres companys i familiars, especialment els que són grans i sobretot… no us obsessioneu amb les informacions del coronavirus i continuem amb respecte i bon humor. 

… ens mantenim en contacte!

Deixa un comentari