S’inicia el 3r trimestre!

Demà, 14 d’abril, comencem el tercer trimestre del curs en situació de confinament, que de moment es va prorrogant i no sabem quan acabarà. 

El professorat ens hem organitzat perquè pugueu continuar amb el curs de la manera més fàcil i còmoda per a tothom, en la mesura del possible, tenint en compte els condicionants que podeu viure.

La tasca escolar està organitzada quinzenalment en un calendari google per cada nivell: cada dia hi ha àmbits diferents, amb la tasca que heu de fer i com presentar-la. Són activitats tant de reforç com d’avançament progressiu. Recordeu que són avaluables!

El vostre correu @aimerigues és el que sempre haureu d’utilitzar per tot: esteu al cas! Us hi hem enviat instruccions i us facilitem un vídeo tutorial de com accedir a les feines. 

Recordeu:

  • Feu les activitats: són importants per continuar la vostra formació i acabar el curs el millor possible, dins del context que estem vivint.
  • Tingueu una rutina diària de treball (millor matins), activitat física, oci, responsabilitat de casa i dormir: us ajudarà a portar més bé aquesta situació de confinament.
  • Informeu de qualsevol problema al tutor/a (connexió, aparells de treball, salut,…).

Com sempre, l’equip de professorat i tutor*s estem a la vostra disposició per acompanyar-vos en aquest nou període i amb aquesta nova manera de treballar.  

Aprendreu a distància, però estem al vostre costat.

Deixa un comentari