Bon dia i bona setmana de preparació de Sant Jordi!

Sí, estem confinats. Però amb ganes de festejar tot allò que se’ns posi per davant. I si no ho podem fer d’una manera, ja cerquem recursos per fer-ho d’una altra.

Us donem uns quantes idees perquè quan arribi la diada de sant Jordi ho tingueu tot a punt per celebrar-ho amb alegria, color i sorprendre qui estimeu. 

  1. Feu un petit obsequi als que estimeu: escriviu bonic un text (vostre o copiat que us agradi). El podeu deixar amb el nom de la persona a un lloc que el trobi o li podeu enviar per missatge. També el podeu llegir en veu alta o gravar-lo.
  2. Cuineu roses de poma per l’hora de les postres: són molt fàcils de fer. Si no teniu pasta de full (com al tutorial que trobareu al final), doncs feu-ho sense: disposeu la poma en forma de pètals en qualsevol motlle que pugui anar al forn o al microones. Que el forn us fa por? Netegeu les pomes i peleu-les en espiral. Us sortiran petites roses per alegrar l’amanida!
  3. Guarniu els balcons, finestres, els espais de casa amb dibuixos, llibres i de roses de paper i cartró. Si us falta algun material, segur que en trobareu per casa algun altre que el pugui suplir. La imaginació al poder! Hi ha tutorials per la xarxa.  Ah, i formareu part d’un projecte de ciutat!!
  4. Desitgeu un bon Sant Jordi al veïnat: pengeu un rètol o un poema a l’escala! Si sou agosarats, llegiu-los un text des de la finestra quan els veieu passejant el gos o amb el carro de la compra o després de l’hora dels aplaudiments. Sempre hi ha un moment.
  5. Fotografieu aquests moments i feu-los arribar a qui vulgueu: formen part de la vostra vida i més endavant us ajudarà a recordar-los, sigui quin sigui el ventall de sentiments que us ha generat. Si ens afegiu a la vostra llista, ens animareu el dia! ?
  6. Teniu més idees? O aquestes ja us estan bé? Compartiu-les amb nosaltres i, amb el vostre permís, les publicarem a la xarxa.

Desconfineu-vos llegint, regalant roses de paper o poma,

escampant els vostres versos per balcons i xarxes…

I estigueu atents:

el dia 23 us convidarem a un joc literari per Instagram i Twitter

i en aquesta pàgina web podreu celebrar aquesta diada com si fóssiu a l’institut ?

Recordeu-ho: #noesteusols #somequip #aimerigues

Deixa un comentari