Agraïment a tots els participants en els concursos de Sant Jordi

Amb el tancament dels centres el passat 13 de març, van quedar interrompudes moltes activitats a l’institut, entre elles  el certamen de Sant Jordi on s’atorgaven els premis als concursos literari (català, castellà i anglès) i de fotografia matemàtica.

En el cas del concurs literari, havíem rebut una bona pila de textos que esperaven premi i reconeixement. Però estan confinats a l’institut i no s’han pogut acabar de llegir pel jurat! I pel que fa al concurs de fotografia matemàtica, ens hem quedat sense l’exposició i sense guanyadors, de moment. Almenys, avui.

Volem agrair de tot cor la participació de l’alumnat en aquests dos actes. Ens fa molta il·lusió i ens enorgulleix saber que hi ha tant de talent entre nosaltres. I, és clar, volem celebrar-ho com cal!

Per això, ho posposem fins que les circumstàncies dels (maleïts) esdeveniments ens permetin tornar a la normalitat.

Escriptor*s, fotògraf*s i artistes en general de la comunitat aimeriga, no perdeu mai la creativitat! Quan puguem, la gaudirem tots junts!

Però sí que hi ha hagut un premi que s’ha pogut atorgar: el 8è Premi Hipàtia d’Alexandria que atorga l’institut coincidint amb la Diada de Sant Jordi. 

Aquest es guanya practicant una determinada mirada cap a les matemàtiques. Una mirada respectuosa i afectuosa, indagadora i penetrant, comprensiva, desacomplexada. Un premi que no entén de confinaments.

Ha estat concedit aquest 2020 als alumnes de 2n de Batxillerat:

Òscar Losada , Claudia Sohee Park i Xavi Sagarra

La més sincera enhorabona!!

Deixa un comentari