Preinscripció de l’ESO (2)

En aquesta entrada completem la informació sobre la preinscripció de l’ESO que us havíem facilitat anteriorment:

  • On trobareu el document de sol·licitud per a la preinscripció que haureu d’omplir directament (si opteu per la via telemàtica) o descarregar-vos-el  i omplir-lo amb bolígraf (si opteu la per la via presencial)?  Cliqueu la direcció  preinscripcio.gencat.cat
  • Adreça de correu de l’institut on haureu d’enviar el resguard de preinscripció que us hauran enviat i la resta de documentació?  a8068537@xtec.cat

Per saber més sobre com presentar la sol·licitud via telemàtica, cliqueu aquest enllaç:

Preinscripció a infantil (segon cicle, primària i secundària obligatòria 

  • En emplenar la sol·licitud amb suport informàtic trobareu un espai que cal omplir amb l‘identificador de l’alumne o alumna. Per als alumnes matriculats des del curs 2015-2016 en centres educatius de qualsevol titularitat és una dada obligatòria que han de facilitar els centres on estan escolaritzats o també es pot consultar l’identificador de l’alumne a través del web del Departament d’Educació.
  • Què heu de fer per aconseguir una cita prèvia:  dates, horaris i telèfon de l’institut?

 

  • PER FACILITAR-NOS LA TRAMESA  DE DOCUMENTACIÓ VIA TELEMÀTICA AL CORREU DE L’INSTITUT:
  • Poseu a l’assumpte del correu: PRE_COGNOMS_NOM_NIVELL ESO del jove que s’inscriu. Exemples

PRE_BALASCH_MATARIN_GINA_1ESO 

PRE_VILA_ORRIT_QUIM_4ESO

  • Assegureu-vos que heu adjuntat tota la documentació. Si és possible,  poseu el nom de cada document: DNI MARE, DNI JOVE, LLIBRE FAMÍLIA… Us ajudarà a organitzar-vos.

Ens podeu fer consultes a través del correu de l’institut, Instagram o telefònicament -en aquest cas a partir del dia 13 de maig.

Deixa un comentari