Mural a l’institut: LES CAPACITATS NO DEPENEN DEL TEU GÈNERE

El mural de Ciudad Lineal, amb els rostres inspiradors de quinze dones lluitadores i compromeses que van arribar molt lluny, era un homenatge feminista des de la seva concepció, però s’ha convertit en un potent símbol de la lluita feminista per la igualtat des que Vox va presentar la seva proposta al ple municipal del districte de Ciudad Real per esborrar-lo i encara més després que aquest 8 de març aparegués pintat de negre en un nou intent per fer-lo desaparèixer.

Efecte Streisand. Volien esborrar-lo i l’han fet més visible.  Tenim motius de sobres per defensar el feminisme, i ho farem des de cada poble, des de cada barri, des de cada plaça i des de cada escola. Des del nostre institut també.

Aquesta setmana del 8 de març li hem volgut retre el nostre homenatge amb els rostres inspiradors de quinze dones lluitadores i compromeses més. L’alumnat de l’optativa de EVIP de 4t ESO ha fet un mural. La tria de les protagonistes del mural s’ha fet conjuntament entre professors i alumnes.

Us deixem aquí la foto del mural interactiva on podeu trobar una breu explicació de les quinze protagonistes.

Deixa un comentari