Sant Jordi 2022

 

Comença la setmana de Sant Jordi. Com sabeu, la celebració culminarà aquest divendres amb la festa que estem preparant per a tothom. És un any on recuperem part de l’encant de les festes de Sant Jordi d’anys anteriors. Però d’això ja en parlarem… Perquè ara som a la prèvia de Sant Jordi.

Des d’avui i fins divendres, volem regalar-vos una mica de poesia. Sí, ara és quan desconnectem del post perquè ha sortit la paraula poesia. A aquestes altures, ja hauríem de superar aquest prejudici. A més, hem de començar a assumir que totes les nostres accions són poesia. Quan parlem, quan callem, quan fem un gest, quan aprovem un examen, quan ens mira la persona que ens agrada, quan el professor us fot la “bronca”, quan el professor us ajuda en aquells dies difícils, quan compartim un tros d’entrepà amb un company, quan ens alegrem o ens entristim en saber la nota d’una assignatura. Vulguem o no, som poesia.

La poesia ens envolta, de manera invisible, però absolutament present en la nostra vida. De fet, tota la nostra vida és un poema, de vegades èpic, tal vegada burlesc o satíric, potser a voltes elegíac o festiu. L’important és que siguem partícips d’ella i que ens acostem a la poesia potser amb reserves i, tanmateix, SEMPRE sense complexos, com quan ens presenten una persona desconeguda.

Per això, volem que, al llarg dels 30 de lectura, us acosteu a les píndoles poètiques que hem preparat persones de la comunitat aimeriga.

 

 

 

 

 

Llegiu-les, escolteu-les, gaudiu-les i, si voleu, abraceu-les.

Feu que formin part -ni que sigui un instant- de la vostra vida. Al capdavall, la vida és poesia.

Que passeu una bona setmana i un millor Sant Jordi!!

Deixa un comentari