Erasmus reloaded

Nombroses i variades novetats entorn del projecte Erasmus/ALIA.
1) Del 25 d’abril al 13 de maig estaran amb nosaltres com dues estudiants més del centre, Emma i Finja, dues estudiants alemanyes de Neckarbischofsheim, que faran classe a 1r de BTX. Entraran a ambdues classes de batxillerat.
2) 11 alumnes del centre (4 de 2nBTX i 7 de 1rBTX) més 2 professores marxaran d’intercanvi a Neckarbischofsheim del 14 al 21 de maig  amb els instituts alemany, italià i polonés que hi participen al projecte Thinking globally, acting locally.
3) Dintre d’aquest projecte, més en relació amb el nostre tema, Sustainable cities. Making visible the invisible, aquesta setmana començaran a passar (algunes) coses al passadís de la planta baixa.
                                      
                                                                                 
Esperoneu la vostra curiositat i la del vostre alumnat! Visiteu-lo! Comenteu-lo!
Pregunteu a qui hi hagi per allà!
Enguany la idea és que la SETMANA DE LA CIÈNCIA giri al voltant d’aquest passadís i l’exposició  “Nous sommes tous des respirateurs.”  Pollution & Duchamp are coming into town!
4) El projecte-siamés ALIA sobre CIUTATS i SALUT, en marxa amb alumnat de 4t i 1r de BTX tampoc para.
Aquesta setmana començarem a intentar concretar coses també. El dilluns activant algunes tasques i posant-ne al dia d’altres
I demà, dimarts 26, a les 12:30 a un taller amb el col·lectiu MIXITÉ per empènyer i anar fixant el making of de les 2 INFOGRAFIES (analítica i especulativa) sobre urbanisme i salut que exposarem al juny al CCCB.
Klee meets contaminació meets cartografies col·laboratives meets dades científiques meets derives meets collage (of course!) meets enquestes arquimeiriguistes..
                                                             
Ambdos projectes, per altra banda, han acabant trobant-se (més enllà de certes problemàtiques de sustentació solucionables) i dialogant en el panell de collages sobre la ciutat i el mapa intervingut de la planta baixa. Visiteu-los!
Un video que han preparat les vostres companyes d’ALIA sobre trajectes a l’escola i percepcions: Ways (Perceptions).
6) Recordeu que si voleu més informació sobre aquestos dos projectes sempre podeu SUBSCRIURE-VOS AL WEB DEL PROJECTE (una mica desactualitzat, és cert, però que no trigarà molt en posar-se al dia):
O seguir el seu twitter: @ErasmusLes.

Deixa un comentari