Un concurs literari, un premi… i una ràdio amiga

El passat 11 de març vam gravar un programa de ràdio amb Radio Alberquilla (Salteras, Sevilla), uns amics i grans col·laboradors des del curs passat, que ens havien proposat participar en el seu primer concurs literari “Lo que la historia no nos contó”.

Lucía Martínez i Emma Bugés, alumnes de 1r d’ESO A, van escriure i presentar uns magnífics relats: “Las burbujas de Einstein” i “El lado oscuro de Shakespeare”; d’entre el munt de participants, finalment va ser Lucía qui va guanyar a la categoria de secundària, i de la mà d’Einstein!

Aquesta setmana, han rebut el premi i els obsequis, i han obert la capsa amb nervis i molta il·lusió! Llibre, llibretes… Fins i tot un trofeu amb el nom de la guanyadora!

Ha estat genial participar de tot plegat: el concurs, l’entrevista de ràdio, la rebuda dels premis…  Un insuperable punt final a aquesta experiència literària en la setmana de Sant Jordi!

I per compartir-ho amb tota la comunitat educativa, us deixem l’enllaç a l’entrevista de l’Emilio i la Conchita a les nostres participants, Lucía i Emma. Esperem que gaudiu d’aquesta conversa sobre relats, literatura, creació i inspiració:

Programa de radio: El relato y su alegato en Les Aimerigues de Terrassa 

A l’entrada web de Radio Alberquilla, també podeu llegir com va anar tot plegat:

Ganadoras del concurso

Entrevista en Relato y su alegato

Per acabar, us deixem també els dos relats:

LAS BURBUJAS DE EINTEIN

EL LADO OSCURO DE SHAKESPEARE

Moltes gràcies, amics de Radio Alberquilla, i fins a la següent!

 

Deixa un comentari