Intercanvi Erasmus+ del 2 al 8 d’octubre a Montesarchio.

Wiam, Dounia, Meritxell, Sara, Cristina, Ainara, Emilio i Guillem, acompanyats d’Ester i Sergi han estat aquesta darrera setmana d’intercanvi a Montesarchio, Itàlia. Aquest dissabte la nit arribaran després d’uns dies amb mooooooltes activitats per terres italianes.

Pregunteu-los el dilluns què han fet per allà!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Montesarchio i el seu institut i el seu castell, el parc natural de Taburno, Nàpols amb Maradona de Papa i roba estesa i paradetes de menjar pel carrer i la seva badia, les increïbles runes romanes de Pompeia, una fàbrica de plàstic, i burrata, pasta, clar, tiramisú i pizza, i pizza amb patates ¿?¿, pizza amb patates!!!, presentacions, nous amics i amigues i algun que altre ligue, balls, peses, alguna que altra flexió, alguna que altra festeta, moltes rialles…

Mamma mia! Quella settimana!!

No us oblideu de preguntar!!!!

En qualsevol cas, no està mai de més recordar what Erasmus is about…

Animeu-vos a participar-hi! Més projectes to come! Can you get to know that?

Deixa un comentari